Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

public blog site

Phil Devin Consultants: Helpen u vinden van het perfecte huis

Posted on August 4 2017 by Katty Mcqueen in Phil Devin Consultants, Real Estate Consultants, Buying or Selling Real Estate Consulting

Phil Devin Real Estate heeft het geven van goede vastgoed service sinds dag één en is een onderdeel van veel vervuld dromen van mensen in het hebben van hun ideale huis in Australië. Phil Devin beschreef het als een klein "boutique" type agentschap omgeving dat zich richt op het geven van "betere dienstverlening en betere resultaten". Phil is een professioneel geëngageerd aan het verstrekken van de dienst van de onroerende goederen elke klant verdient. Zijn veel van jarenlange ervaring geven meer rand zijn kennis van onroerend goed.

Kopen van een onroerend goed geven niet u een moeilijke tijd kiest u voor Phil Devin te verwerken voor u. Hij biedt verschillend soort eigenschappen die kunnen overeenkomen met de wens van verschillende klanten en u vindt het op de lijst van eigenschappen voor verkoop / voor de veiling op de officiële site van Phil Devin Consultants.

Ze hebben één in Loganholme die een ideale Investeringsgelegenheid voor u biedt. Het heeft een lange termijn huurder al in plaats, dus het rendement van uw investering is zeker. Er zijn andere eigenschappen vermeld op haar site zoals de twee verdiepingen tellende huis in Daisy heuvel die heeft een verse en verfrissende verf en ligt op een goede plek. Uw familie zal zeker geluk vinden in dit pand met zijn grootte en handige functies. U hoeft ook geen problemen met de school van uw kinderen niet omdat het is gelegen in de buurt van verschillende scholen en universiteiten, en het is slechts een klein eindje rijden van de snelweg.

Deze twee eigenschappen aangehaald waren niet de enige beursgenoteerde eigenschappen op de site want er meer zijn! Momenteel biedt Phil Devin Real Estate ook een rustige woning gelegen in een van de rustige delen van Holland Park. Het is perfect voor ieder gezin, omdat het biedt gemak, goede ruimte, en een rustige levensstijl.

Het vinden van een plek die zich in Hope Island bevindt? Phil Devin heeft een te bieden zo goed. Het huis van twee verdiepingen beschikt over haar grote afmetingen, hoge plafonds, en glas omheind zwembad. U en uw gezin zal zeker hebben een goede tijd op de enorme en particuliere binnen/buiten leefruimte.

Phil Devin Real Estate biedt ook een eigenschap in Holland Park West. Het ziet er nieuw omdat het is onlangs gerenoveerd en het resultaat uiteraard van de kwaliteit is. Het goede nieuws is dat er een lage lichaam corporate kosten en lage lopende onderhoud ook.

Haar officiële site presenteert ook gemak aan degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen, verkopen of huren van een woning. De lijst van woningen voor verkoop en veiling is beschikbaar op de site, evenals de eigenschappen die zijn verkocht.

U kunt aanvragen voor een beoordeling door middel van hun website en zoek naar een residentie thats beschikbaar voor huur. U kunt ook vullen-up pacht toepassing en onderhoud aanvraag op de site zo goed.

Neem contact op met Phil Devin meer weten over de diensten van Phil Devin vastgoed en getuige zijn echte en briljante service.

Informatie

Spreken aan iedereen die heeft ervaren het proces van het kopen of verkopen van onroerend goed en vaak hun bevindingen zijn een combinatie van stress, teleurstelling en uiteindelijk compromis! Een van mijn vele doelen is om ervoor te zorgen dat je volgende zet is positief.

Ik begon Phil Devin onroerend goed met een eenvoudige missie: "om resultaten te leveren die onze klanten te overtreffen".

Wat betekent dit voor u?

-Ik weet u bezig en ik heb respect voor uw tijd. Wanneer wij Stel een afspraak en ik zal er zijn.

-Als ik zeg dat iets kan worden gedaan... kunt u rekenen op het.

-Ik probeer niet om mensen sneeuw of informatie verbergen. Ik ben al over openbaarmaking.

-Ik ben er niet in voor elk één transactie - I 'm in it voor de lange termijn... de levenslange relaties.

-Dat betekent dat ik werken zal om het resultaat te krijgen die u verdient.

Uiteindelijk wanneer u kopen of met mij verkopen, komt het neer op uw beslissing, wat voor u juist is. Mijn doel is om ervoor te zorgen heb je genoeg informatie om een beslissing te nemen u tevreden kan zijn met van de baan. Wanneer u kiest voor me kunt kopen of verkopen van uw huis kunt u rekenen op inspelen, kwaliteit, uitgebreide en persoonlijke service.

"Teleurstelling is het verschil tussen wat een klant verwacht en wat de Agent levert"

Ik weet dat mijn cliënten zijn verlangen om te gaan met een 'professional', die kan 'luisteren' naar hun individuele wensen en behoeften en oplossingen bieden voor hen!

Phil Devin is dat professionele!

Comment on this post